OutdoorGuiding
 

Välkommen till OutdoorGuiding!

Vi är kajakföretaget i Västervik! Vi erbjuder högkvalitativa produkter och förstklassig service! Hos oss kan du hyra kajaker eller SUP, vara med på en kurs eller tur, hyra en egen guide eller köpa din drömkajak. Under sommaren har vi bastun öppen för drop-in. Toppen att mjuka upp sig med efter en paddeltur, eller bara njuta av en mulen dag.

Du hittar oss vid Saunan Västervik Resort under sommaren. Utanför säsong når du oss lättast på telefon eller mail och avtalar tid för att hyra kajak eller för att komma och titta eller provpaddla om du ska köpa kajak. Vi har försäljning av kajaker, SUP och tillbehör för dina turer på vattnet. Märken du kan hitta hos oss är bland andra Prijon, P&H, Red och Hiko.

Vi hjälper dig gärna med ditt företagsevent! Testa SUP tillsammans på er nästa kick-oss, eller en paddeltur bland öarna med oförglömlig fika på klipporna eller kombinera paddling eller SUP med en värdefull HLR-kurs i vårat säkerhetspaket.

Vår ambition är att överträffa samtliga kunders behov. Vi är säkra på att det är därför så många av våra kunder blir stammisar. Besök oss gärna och se vad vi kan erbjuda dig!

Vi ser fram emot att få höra av dig! 

Tel. 073-337 23 36

Mail. info@outdoorguiding.se
 Du har väl inte missat att vi har börjat med försäljning!

Vi är stolta återförsäljare till Kajaktiv och är glad över att kunna sälja deras produkter!

Du kan se lite av vad vi har att erbjuda här på hemsidan. Om du undrar något, tveka inte att ta kontakt med oss, och om vi inte har det du är intresserad av hemma kan vi ofta få hem det på kort leveranstid.

 


 

 Västervik Kajakorientering!
I år blir det tredje året för Västervik Outdoor. Då vill vi satsa lite extra och vad vore kul om inte ett kajaklopp!

Vi hoppas på att kunna börja en tradition av ett riktigt bra och kul kajaklopp här i Västervik och vår fina skärgård, självklart öppet både för motionärer och elit.
Vi har också en eventpaddling, där du paddlar för gemenskap och en god sak. I år är det skräpplockar paddling. Skärgården blir lite finare och vi skänker 100 kr per ekipage till Rädda Östersjön!

Mer information finns här på sidan under Västervik KajakOrientering och på socialamedier. Anmälan är nu öppen, så passa på att anmäl dig!