OutdoorGuiding
 

Välkommen till OutdoorGuiding!

Vi är kajakföretaget i Västervik! Vi erbjuder högkvalitativa produkter och förstklassig service! Hos oss kan du hyra kajaker eller SUP, vara med på en kurs eller tur, hyra en egen guide eller köpa din drömkajak. Under sommaren har vi bastun öppen för drop-in. Toppen att mjuka upp sig med efter en paddeltur, eller bara njuta av en mulen dag.

Du hittar oss vid Saunan Västervik Resort under sommaren. Utanför säsong når du oss lättast på telefon eller mail och avtalar tid för att hyra kajak eller för att komma och titta eller provpaddla om du ska köpa kajak. Vi har försäljning av kajaker, SUP och tillbehör för dina turer på vattnet. Märken du kan hitta hos oss är bland andra Prijon, P&H, Red och Hiko.

Vi hjälper dig gärna med ditt företagsevent! Testa SUP tillsammans på er nästa kick-oss, eller en paddeltur bland öarna med oförglömlig fika på klipporna eller kombinera paddling eller SUP med en värdefull HLR-kurs i vårat säkerhetspaket.

Vår ambition är att överträffa samtliga kunders behov. Vi är säkra på att det är därför så många av våra kunder blir stammisar. Besök oss gärna och se vad vi kan erbjuda dig!

Vi ser fram emot att få höra av dig! 

Tel. 073-337 23 36

Mail. info@outdoorguiding.se
 EXTRA ÖPPET!

Vi är öppna en vecka till. Hela vecka 32 hittar ni oss fortfarande vid Saunan på Västervik Resort. 

Ni är välkomna på drop-in eller höra av er och boka er kajak. Skicka gärna ett sms så svarar vi så fort vi kan. 

Tel. 073-337 23 36


 


 

 SAUNAN


Även Saunan är öppen för drop in vecka 32. 

Ordinarie öppettider är 11-18